Home » Alt det andet » Lyt gratis til lydbøger – Find ud af, hvordan du kan nyde lydbøger gratis

Lyt gratis til lydbøger – Find ud af, hvordan du kan nyde lydbøger gratis

Lydbøger til iPhone og iPod Touch er de bedste muligheder for lydbøger. Det er en gratis lydbogskilde, der er specielt lavet til Apple-telefoner. IPhone er kendt for at være den bedste musik- og kommunikationsenhed til unge fagfolk. Der er mange bedst sælgende forfattere, herunder John Locke, Charles Dickens og JK Rowling.

De gratis lydbog kan downloades. Mange hjemmesider giver gratis lydbøger. Mange af disse bøger er frit tilgængelige på internettet.

Find et websted, der tilbyder disse lydbøger for at få adgang. Det er nemt at søge efter disse hjemmesider med enhver søgemaskine. Mange hjemmesider vil give dig mulighed for hurtigt at downloade lydbøger. Spotify og andre websteder tilbyder lydbøger gratis på daglig basis.

Når du har besøgt hjemmesiden, kan du læse aftalen vilkår og betingelser, før du downloader lydbøgerne. Det er gratis, og du behøver ikke nogen penge for at få lydbøgerne. Hjemmesiden vil normalt lade dig downloade bogen og giver dig mulighed for at deltage i deres bibliotek. Når du har tilføjet bogen, får du besked via e-mail, når der er nye titler.

Der er flere offentligt tilgængelige lydbøger, du kan få adgang til, såsom ‘Atlas Shrugged’ ‘Ender’s Game’ ‘Lolita’ ‘Dante Alighieri’ og “Ender’s Game” af Bob Marley. Folk elsker også at lytte til ‘orthy’ af Donald Trump, The Sound Of Music af Bob Marley eller ‘National Park : The Call’ fra Vincent Van Gogh samt John Keats ‘Windmills Of My Mind. Beaton’s The Adventures of Peter Rabbit, Edgar Rice Burroughs ‘Hamlet On Mars og Philip Pullman’s God Save the Wolf er alle store lydbøger. Astrid Lindwall’s The Day I Swapped My Dad for Two Gold Coins er en anden favorit. John Keats ‘Vindmøller Of My Mind er også et populært valg.

Så hvad venter på? Spar meget på lydbøger ved at downloade din yndlingslydbog nu. Der er ingen forpligtelse, intet månedligt gebyr og ingen tilmelding til medlemskab påkrævet. Begynd at få gratis lydbøger nu. Følg disse links for at komme i gang.


Leave a comment

Your email address will not be published.